Gårkvällen vart en bra kväll

 
Gåtkvällen var väldigt trevlig och jag fick träffa mina pinglor som jag inte har sett sedan vi slutade skolan. Firade bästa linnéa och det vart mycket skratt och bus. En bra kväll helt enkelt!

Mysfredag med min underbara pojkvän

 
Fin middag, badade och såg på film igår med min älskling. En extremt mysig kväll i mina ögon. Idag är det lördag och vi ska iväg till stan och sedan vidare till Hördefors för att fira en underbar vän som nyss fyllt 18. Lär bli en kanonkul kväll! Vi hörs

Mellandagsrean

 
Svart kofta från h&m // Svart Spetsbody från bikbok // Vitt linne från bikbok // Klittrig topp från bikbok //
svart träningslinne från h&m // 2 nagelack från kicks //
 
Hann bara gå på ttre affärer men lika bra va de då jag vart ganska så pank av bara de. Men har inte shoppat på väldigt länge och känner att dessa var behövliga!  Hade dock velat kolla om de fanns nå nice skor men de får bli någon annangång.

Inge så mycket bilder från julen

Vart inte så mycket bilder tagna på julafton, men en enstaka bild på en del av julbordet lyckades fångas på bild. Jag hade allafall en jättebra jul, massa julklappar , god mat och roliga lekar. Är nu hos mormor och morfar då jag ska jobba i morgon, så spenderar natten här för att få lite mer sovmorgon. Annars idag så har jag hunnit med att shoppa på mellandagsrean vilket var awesome.  Fått hem lite behövliga kläder hehe. ↑
 
 

Nytt inköp

 

Godjul på er

 
God jul på er, hoppas ni får en underbar kväll med era nära å kära. Själv spenderar jag julafton här hemma med familjen, kusinerna, mormor och morfar och farmor. Hare bra ♥

Gym på jullovsmorgonen med min bejbi

 

Ändå en favorit

 

 
 
 

En helt okej Lördag

 
 
Julstäd, lördagsgym och julbord i brännland hände igår där jag inte hade tid att uppdatera. En helt okej lödrag i mina ögon, hade kunnat skippa städet dock men. Julbordet måste ju ha varit de bästa julbordet jag varit på, en massa jäkla mat och både massa nya rätter + extremt gott! Denna söndag blir en lugn söndag, jag må ha jullov men i morgon blir det upp i tid för att jobba å käna in lite cash.

Lång fredag

 
Ja då har man äntligen lov. Duktiga jag satt och sydde på skolan även fast man fått jullov. Kan dock inte påstå att lover börjar så bra då det blev en kväll hemma vid datorn ikväll. Ska alldeles snart gå och lägga mig hade jag tänkt då de blir att kliva upp hyffsat i tid för att städa, gymma och sedan på kvällen fara på julbord.

Christmas nails

 
 
 

Syskonkärlek

 

Hade tänkt mig iväg på gymmet nu

Ska iväg på gymmet nu alldeles snart och pumpa på ben,rumpa,mage och lite rygg. Känns bra att man börjar bli taggad på att gymma nu igen, de är så man vill ha de!

Annars idag, slutade 09.35 men stannade på skolan och sydde till 15.45. Goodgirl i know! 

Julgodis på G

 
 
Nästan alla samlade för att göra julgodis, eller rättaresagt alla förutom Viktor tyvärr. Men de var då mysigt och de vart en hel del godsaker.De vart bland annat Knäck med både mandel, citron och vanliga. Jultomteskumm-fudghe och massa anant gott!

Kämpar på

 
Vart på gymmet ikväll och visst känns de bra när man märker förändring! Mina spinkiga små ben börjar äntligen få resultat i vissa övingar som t.e.x lårcurl. Från typ ca 25kg → 35kg, ja må va svag än men snart så!

Ska packa ihop mina grejor sedan beger jag mig hem till Viktor. Julklappsleken står på schemat, här ska de vinnas! hehe

utgång ikväll med denna filur


 

äntligen så har man fått körkortet



nu känns de på riktigt, så skönt de känns att få hålla körkortet i handen!

Lite mera jul

 
Har inte tänkt förens nu att julen är redan om exakt 13 dagar, hur sjukt är inte det?? Har inte riktigt köpt alla julklappar än så måste vekligen på stan i helgen och fixa de. Annars idag så är det Onsdag och klagar verkligen inte över att sluta 11.30. Håller på att göra mig lite käk sedan får vi se vad dagen erbjuder.

Phototime

Kom precis hem efter att ha varit å fotat med Matt. Alltid lika kul!  nu blir det snart godnatt, vi hörs i morgon!
 

Två instagrambilder

Gårkvällen var extremt mysig och det vart lite mer far i kvällen än vad jag trodde de skulle bli. Men overall så hade jag en bra kväll med mina underbara vänner. Tog två bilder från mina kompisars instagram då jag själv har så dålig kamera så jag tog själv inga bilder. 
 
 

Fick träffa honom en stund ändå

 
Hann få träffa viktor ett tag idag. Mysmiddag med pizza på knäckebröd (mycket godare än vad man tror) själv föredrar jag nog hellre sådan pizzabotten än vanlig. Ska snart iväg och träffa efterlänktade kompisar, blir att partaja lite och ta i kapp förlorad tid.

My hair this evening

 

Catching fire

Denna fredag blev en lugn fredag. Klockan nio blir det bio med två kanonkompisar. Nya hungergames står på menyn kan inte mer än tagga!
 
 

Gymdags

 

Vill inte ha dessa tankar

 
 
Vanlig skoldag en jobbig torsdag med en extremt skön lång sovmorgon. Precis kommit hem, ska gå ned och börja med maten och sedan ikväll blir det att fara iväg på gymmet. Fredag i morgon och helgens planer är lite oklar men förhoppningsvis så blir det någonting allafall. Juste klippte Viktor igår (känner mig ändå ganska så duktig måste jag säga) tog en före bild men glömde att ta en efter bild. Kan visa er senare då,dock blir det nog inte i veckan då jag inte kommer att träffa honom nå mer denna vecka men nästa någongång kanske :)

Gold nails

 
 

Inte något jag ser fram i mot

 
Onsdagen har smygit sig fram och idag är inte vilken dag som helst. Jag ska nämligen till tandläkaren efter skolan.. Inte alls speciellt taggad kan jag lova. Annars idag? Vanlig skola, textil hela dagen fram till halv 12. Men måste börja brumma iväg nu för att inte komma försent, vi hörs 

Känns bra att vara tbx på gymmet

 
 
Äntligen så har jag fått ett nytt gymkort, ska sätta igång på riktigt och sudda bort den nuvarande extremt lata Johanna hade jag tänkt. Känns bra nu, denna vecka startar starkt! •körkortet •Gymkort •ägde sönder på cs  haha..

körkortet, check


 

Första anvent

 
 
Har fått lite mer julkänsla nu efter helgen och första anvent börjar ta mot sitt slut. Tiden går sp grymt snabbt så man hänger verkligen inte med. Men ni får sova så gott också hörs vi i morgon. puss