Hitta några gamla å roliga å fina minnen

 

Inte haft med mig turen denna Onsdag

Försov mig i morse och vaknade av ett sms klockan halv 10. Alltså bara försovigt mig sådär fyra timmar. Sushi middag med Sanna vilket uppskattades men fick dock reda på att jag glömt avv vi hade massa inlämningar och läxor som ska ha gjorts till på Torsdag. Dukti. Men ska allfall snart iväg på gymmet med Viktor. Känns skönt att få plåga sig sig yttligare lite mer idag.
 
 

Måndag den 27 januari

 
En ganska så bra måndag ändå. Börjar med en sovmorgon och for sen in på sjukan för att kolla halsen. Fick ganska så bra besked där och sedan en go lunch med min mor. Fullföljde kvällen men gymmet. Förutom att alldeles mycket tankar har flödat och att jag har frysigt massa idag så har det alltså varit en ganska så bra Måndag. Nu bli de godnatt, tisdagen väntar.

Helgen

 
 
Då börjar helgen gå mot sitt slut. Haft en jobbig helg, en rolig helg och även några nya minnen som kommer lagras. Fredagen spenderade jag lite med Viktor men for även och träffade Maja ett tag. Lördagen vart det firande av Malin som fyllde 24, skidåkning, god mat, bra sällskap och utgång. Bra kväll enligt mig. Nu är det Söndag och jag ska försöka ställa om hjärnan att det är skola i morgon.

Kul att starta dagen på detta sätt

Kul att nästan inte ta sig upp på morgonen, försover sig skyndar sig för att hinna med bussen till skolans sedan när man väl är framme så märker man att man har sovmorgon till 09.30.. Lyckat. nej.
 
 

Grönt nagellack, matt och glansigt

 
 
Blev att kleta på nå simpelt nagelack idag då jag inte hittade min "pinne" som jag brukar måla med och jag kände inte för ombre. Matta och glänsande grönt nagellack vart det istället. Dock är bilden lite orättvis då nagelacket är eexxtreeeeemmt mycket grönare än vad som visas ↑

Ett överkroppspass gjort

 
Slutade tidigt idag så for hem käkade och begav mig sedan iväg till gymmet. Faktiskt riktigt skönt att ha gjort bort det innan middagen. Då har man hela kvällen på sig att ba slappa. Kan ju säga att jag kommer 99% säkert ha träningsverk i morgon då de blev ett tungt pass för bröst och armar, men de ä ju de man vill så!

Iväg till Viktor om ett litet tag

It makes me smile when i think of him
 
 
 
 

Tränat och bara tagit det lugnt

 
Denna dag har bestått av skola 08.20-15.40 sedan hem och chillat, beställt Yranbiljett och även tränat. Vill att min rygg ska bli bra nununu så jag kan köra på påriktigt.

Flera kalla dagar har passerat

 
Dålig på att upptadera jag vet. Men så kan de bli ibland. Helgen har varit lugnt, umgåtts lite med kompisar och myst med Viktor + även tränat lite. Första träningspasset sen ryggskottet och inte tänkte jag på att man kanske ska ta de lugnt. Köra en situpptävling med viktor med 10kg extra. Haha dummafan. Höll på att knäcka till de i ryggen igen men som tur var så klarade jag mig. Men ska nog allafall försöka ta mig på gymmet i morgon igen men denna gång inga vikter och mindre repitioner. För skulle gissa på att de blir ju inge bättre om man inte tränar. 

Nya naglar gjorda

 
Och sedan lite glitter på de
 
 
 


Tre nya

 
Inte jättenöjd med denna fotografering, de va kul som vanligt men de vart inte de bästa resultaten dock. Kände på mig att de inte skulle bli så bra då jag hade brottom, annat än att posera framför en kamera i huvudet osv. Blev nog mest nöjd med den nedersta om jag skulle välja någon annafall
 

Ibland händer oväntade saker

 
Igen upptadering och de ska jag berätta varför. Nyår hade jag ingen tid alls för de va saker som skulle göras osv. Dagen efter (alltså igår) hände något som jag inte riktigt var berädd på. Var hos Viktor också plötsligt så hände nått i min rygg så jag knappt kunde röra mig, smärtan är verkligen  obeskrivlig. Pappa ville få hem mig då han trodde att det var ryggskott bara de att när vi väl fått in mig i bilen (som tog ett tag kan jag lova) så gick det inte att få ut mig så vi fick lov att fara till stan till akuten. Fick lite morfinsprutor, fick åka plingplångtaxi, ligga på sjukhuset ett tag, fick lite tabletter och sedan klockan fem i morse fick jag åka hem ungefär. Fyfan säger jag bara.
 
Men jag är allafall glad att jag hann fira nyår innan de hände. Firade med många av mina bästa och kvällen vart helt klart lyckad, tog dock inte så många bilder under kvällen men. Gott nytt år på er, hoppas 2014 startade bättre för er  än för mig haha ♥